maanantai 14. lokakuuta 2013

tunika

Piirsin alkuvuodesta kaavan tunikaan jossa rintojen alle tulee rypytys. Jotenkin se sitten jäi kansioon ja vasta nyt sain aikaan koittaa onko kaava hyvä.

Rintojen alla rypytys, tätä voisi ehkä vähän lisätä nyt aika pieni.
Helmassa ja hihansuissa kikkailtu peittarin nurjalla tikillä.
Liandlon pikku kissa kankaaseen ihastuin tapani mukaan liian myöhään, mutta onneksi sain sitä kangashamstereista pienen palan. Alunperin ajattelin siitä tulevan topin etukappale, mutta olisi tullut niin lyhyt että parempi näin :) Raidallinen trikoo triteks.

En tietenkään uskaltanut näihin ihaniin koittaa kaavaa vaan tein sovitusversion
Ainoa ero, että tässä rinnan alla oleva rypytys on koko sauman matkalla eikä vain keskellä edessä.
Malliltaan tykkään todella paljon tämä on ihana päällä, mutta värit on jotenkin pliisut tässä, mietin koittaisinko värjäystä, mutta millä...oranssia? Ehdotuksia? Kokemuksia oletko värjännyt jompaakumpaa trikoota ja jos niin millä värillä ja mitä tuli?

3 kommenttia:

AnneS kirjoitti...

Mukavannäköisiä tunikoja :) Oranssi vois olla hyvä väri värjäykseen, kuten olit jo miettinytkin.

Maija kirjoitti...

Uuh, tuo musta-valko-punainen kolahtaa kyllä meikäläiselle ihan kympillä. Todella hieno! :)

Mutta älä hyvä ihminen oranssilla värjää.... siis vihreän kankaan kun värjäät oranssilla niin saat lopputuloksesti todennäköisesti semmoista paskanruskeeta. :/ Ellet tietty semmoista halua. Mutta jos laitat vaaleemman vihreään pataan, niin nuo vihreät kohdat on vaan tummemman vihreitä sitten, tai jos vaikka keltaiseen niin sekään ei sotke tuota vihreää liiemmin. Tai sininen. Se tekee todennäköisesti vihreistä kohdista tummansinisiä tai tumman sinivihreitä. Mutta... mitään missä on punaista sävyä (oranssi, punainen, violetti) saa tuon vihreän painatuksen muuttumaan satunnaisenväriseksi tummaksi ruskehtavaksi jutuksi. Ennustettavuus on aika vaikeaa lopputuloksen suhteen vaan.

Hilima kirjoitti...

Aivan ihanaaaaaaat ♥♥♥