YRITYSSikaihania vaatteita, tilkkupeittoja ja asusteita sekä korjausompelua.
Alihankintaompelua yrityksille.

Ompelu on aina ollut osa elämääni, lapsena ompelin käsin barbien vaatteita ja omaa lasta odottaessani vuonna 2008 hurahdin kestovaippojen ompeluun ja siitä vaatteiden tekoon.

Olen valmistunut 2005 nahka- ja turkisvaatetuksen artesaaniksi, mistä on omat etunsa mm.kaavoituksessa, mutta hyvin paljon olen itse oppinut sinnikkäällä harjoittelulla ja tekemällä, tekemällä ja tekemällä.

2009 tahdoin vaatteisiin oman tuotemerkin. Olin aiemmin ommellut tyttärelleni pipon jonka otsalla luki sikaihana ja siihen oli painettu possun kuvia, no siitähän se ajatus sitten lähti. Silloin elettiin pahinta sikainfluenssa kautta ja minun huumorintajullani on vain hyvää tuuria, että kirjoitin sikaihana enkä H1N1.

2015 loppukesästä havahduin, että Sikaihanaa pyydetään jälleenmyyntiin. Tilkkupeittoja olin tehnyt tilauksesta jo useampia ja vaatteitakin kyseltiin kovasti. Ja niin kuin aina elämässä taas mentiin vaistonvarassa eteenpäin ja tällä kertaa vaisto johdatti hakemaan nuorten yrittäjyyspaja kurssille jonne pääsin ja jonka lähiopetus päättyi 11.12.2015.

18.1.2016 on Sikaihanan yrityksen syntymäpäivä ja minun elämäni ensimmäinen päivä yrittäjänä.

Jos sinäkin haluat pukeutua Sikaihanasti tai vaatteesi kaipaavat korjausta, ota rohkeasti yhteyttä :)

Ei kommentteja: