lauantai 9. marraskuuta 2013

Prinsessa
Meillä juhlittiin tänään 5v synttäreitä. Olin viikonloppuna suunnitellut tytölle mekon ja prinsess trikoopaidan, että olisi sitten monikäyttöinen. Suunnitelman tytölle esiteltyäni tuli hyvin ponteva "minä en pistä paitaa juhliin minä haluan mekon!" No eikai siinä sitten auta kuin muuttaa suunnitelmaa, kerranhan sitävain 5 täytetään.
Kaikki kankaat löytyi kotoa. Vaaleanpunaiset on ollut mekkona minulla yläasteen jossain juhlassa (voi kauhia!) Helmaa lyhentämällä sain sen riittämään yläosaan kun keskelle laitettiin paljettikangasta jonka nurjalla on trikoo.
Vetoketju oli ainoa mitä tarvi ostaa ja senkin kävi mies ostamassa. Pisteet siitä :)
Tyttö oli onnellinen prinsessa mekostaan ja kieltämättä tuli siitä hyvä mieli itselle kun näyttää keskeneräistä tytä ja kysyy mitä tykkää ja lause alkaa niinkuin aina kun esittelen jotain hänelle tehtyä "joo kiva" ja katse nousee mekkoon ja silmät syttyvät ja kuuluu ihastunut huokaisu "oi äiti se on ihana". Kova oli huoli saadaanko se valmiiksi ja ompeluaikaa annettiin roppakaupalla yhtään kiukuttelematta :D voi kun näin olisi aina.

Kaavana SK 5-6/2012 prinsessa liitteen mekko yläosastaan. Alaosa vain rypytetty ja kiinnitetty ilman kaavaa.

4 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Voi on kyllä joka tytön unelma =) Varmasti oli tyttö haltioissaan, parasta tässä ompelussa onkin onnellinen valmiin vaatteen saaja

Krista kirjoitti...

Minä kanssa kolmen tytön äitinä uskon, että tyttösi oli tosi onnellinen tuollaisesta prinsessamekosta.

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihana vaaleanpunainen unelma ;) Hyvä äippä!

Terhi/Puikolta pudonnut kirjoitti...

On kyllä hieno! :D