tiistai 7. lokakuuta 2014

Vielä mahdollisuus...

Aika ei tunnu riittävän kuvien ottamiseen, siirtämiseen koneelle ja sitämyöden tänne. Ennenkuin lyön pillit pussiin annan bloggerin sovellukselle vielä mahdollisuuden. Ommellut olen kyllä vaikka tänne ei tunnu pääsevän kuin murto-osa. Facebook on syrjäyttänyt bloggaamisen ompeluryhmillään joihin on nopea ladata kuva ja saa hetkessä kommentointia sekä tykkäyksiä.
Alustoppeja 122cm ja tilkuista alkkareita. Olen vannonut että ei alkkareita resorikantein...no vannomatta näemmä paras. Ainakin lapsi tykkää kun osa alusvaatekumppareista on jotenkin kovia.

7 kommenttia:

diipadaapa kirjoitti...

Mä ymmärrän ton fiiliksen bloggauksesta. Kuitenkaan ne ihan kaikki lukijat ei siellä facessa ole, moni on bloggauksen vankka kannattaja :) Joskus on hyvä pitää etäisyyttä että saa uutta otetta ja joskus pitää luopua jos siltä tuntuu :)

Anonyymi kirjoitti...

No on kyllä ihan sika ihania ! Olen huomannut samoja juttuja facessa mutta tykkään kovasti lueskella blogeja <3 Voi kun meidän lapset suostuis vielä pitään Äidin ompeluksia...

Villakiana kirjoitti...

Todella siistiä työnjälkeä!
Niin paljon iloa ja hyötyä kuin fb:n ryhmistä onkin, niin minua myös harmittaa että ne on hiljentäneet tosi paljon blogeja. Kaikki kommentit ja tykkäämiset sinkoilee siellä, eikä blogeihin jakseta enää erikseen kommentoida. Mikä on harmi, koska kommentit on kuitenkin iso osa bloggaamisen ilosta. Ja jotenkin se erikseen kirjoitettu kommentti lämmittää erityisesti :)

Kikka kirjoitti...

Ja sit on näitä kuin mie, en mie missään facessa ole. Käyn mie siel joskus, yhden tai kahden firman sivuilla, kun niihin pääsee heidän nettisivuiltaan suoraan, mutta ne kerrat on sitten kerran tai pari kuussa. Nekin kerrat "työn puolesta" ja silloinkin 99% kirjautumatta.
Mut ymmärrän tämän bloggaamisen teettämän työn, en minäkään juuri jaksa blogiani päivittää, kun lukijoiden "vaatimukset" kuvien laadusta ja kuvaustaustasta jne on aikas kovat, eikä omat taidot (tai kiinnostukset) riitä hienoihin studio laatuisiin kuviin.

Erja kirjoitti...

Voi, älä kokonaan blogia jätä! Mulla ei ees ole facebookki-tunnuksia:-)

Marjo kirjoitti...

voi kuinka kivoja ja tosi siistiä jälkeä!!

Tiina kirjoitti...

Täällä yks joka ei ole koskaan facessa ollutkaan ja joka tipahtaa kyllä ihan mielellään kokonaan siitä kehityksen kelkasta. Mulla on vain blogi ja siihen se jää.. :)