torstai 26. helmikuuta 2015

Hei, me samistellaan! Taas...

Kun tein aiemmin esittelemääni tunikaa/mekkoa tytär ilmoitti että hän haluaa samanlaisen. Kankaasta jäi suiro mistä sain 128cm legginssit ja siitä se ajatus sitten lähti.
Samaisessa SK 8/09 lehdessä kun oli sama kaava myös lapsille. Olen kyllä järkyttynyt miten syvä kaula-aukko tässä on! tytär totesi, että onhan sinullakin äiti...Mutta silti! Harkitsen vakaasti pienen kolmionmallisen palan lisäämistä kaula-aukkoon vaikka käsin kiinnittäen tuosta "pajunkissa" kankaasta (jossa lapsen silmin on pingviinejä).
Jotenkin näin mielessäni tässä sulan ja googlettelin sellaisen sitten. Olisin halunnut maalata sen paitaan, mutta en onnistunut jäljentämään kuvaa millään paperilta kankaalle ja taiteelliset lahjakkuuteni eivät ole yhtään parantuneet (jännä juttu kun asialle ei tee mitään, luojan kiitos on google ja kuva haku). Joten siis tein kuvan silityskalvosta. Voin sanoa, että olipahan veistely, mutta kun onnistui noin nätisti ilman ihan hirmuista tuskaa voin hyvällä omallatunnolla haudata haaveeni cameon silhouette leikkurista.
Ja tyttären kommentti tietenkin. "Äiti miksi siinä silmä? se on pelottava" Että se siitä ajatuksesta että teimpäs kerrankin jotain yksinkertaisen simppeliä ja tyylikästä. suostuu silti pitämään :)

4 kommenttia:

Laura R. kirjoitti...

Onpa ihana, Kerttu! Mutta tosiaan melko avoin pääntie tuossa kaavassa. Oon mielessäni pohtinut tekeväni silityskalvosta samantyyppistä sulkakuviota, mutta koska en oo tehnyt niistä.vielä yhtään mitään, niin kynnys vaan kasvaa koko ajan. Miten sä näitä ihan rautalangasta vääntäen näpertelet?

Erja kirjoitti...

Kaunis tunika ja todella hieno sulka!

Kerttu kirjoitti...

Kiitos :) voin tehdä kuvallisen ohjeistuksen kuinka mä leikkaan silityskalvoja tai miten mä käytän niitä.

Laura R. kirjoitti...

Ou jee, se olis mahtavaa! :) Muuten mä en ehkä koskaan upota veistä tai saksia noihin kalvoihini!