maanantai 4. toukokuuta 2015

Laukku

Minulla on ollut ihana musta-valko ralliruutuinen laukku. Kirppikseltä löytynyt tietenkin. Karu tosiasia on se, että mustavalkoinen laukku ei ihan sovi muuhun vaatetukseen yleensä koskaan mun tapauksessa. Ja se, että laukun olkahihna on irronnut jo kaksi kertaa. Ja se, että laukun kankaat ovat paikkapaikoin puhkikuluneet. Ja kuinka paljon menee kotiovella hermot kun sisätaskussa vuorikangas purkaa ja avainrengas takertuu siihen kiinni...
Viimevuonna kädentaitomessuilta bongasin ihanaa sienipuuvillaa. Värit on niin mua. Päätin, että siitä tulee mun uusi laukku. 
Tovihan siinä vierähti...Mutta nyt se on valmis.
Siinä on vihreä puuvillavuori jossa on vetoketjullinen tasku avaimille ja puhelimelle. en kestä niitä vuorikankaita kun ne rispaa aina eikä kestä.
Siinä on säädettävä olkahihna. Klipsun purin vanhasta laukusta. Kierrätystä nääs.
Se on aivan minun värinen.
Ja siitä löytyy kauneusvirheitä. Ja yksi virhe mikä häiritsee käyttöä mutta aion oppia elämään sen kanssa. Vaikka kuinka katsoin että laitan vetoketjun aukeamaan siitä päästä missä hihna on kiinni laukussa, ei lenkissä niin väärinpäinhän se meni.
Mutta kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen. antaisin itselleni tästä 8+. Perusteluina mm. se, että tein tämän ilman kaavaa mikä on minulle huima saavutus. Mittoja otin vanhasta laukusta.

Nyt menen siirtämään rojuni väliaikaislaukusta uuteen ja lähden hakemaan tytön eskarista, katsotaan kestääkö laukku :)

2 kommenttia:

Mari K kirjoitti...

Kiva kangas. Kaikkein parhaan laukun tosiaan saa kun käyttää mallina/kaavana sitä vanhaa hyvää loppuunkulutettua laukkua.

Mia kirjoitti...

TYKKÄÄN! Kangas huikeen ihastutava. Mulla menis hermot väkertämiseen, mutta kait sitä sitten sais olla onnellinen kun se on valmis.