sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Toppien päivitys

 Heipähei, pitkästä aikaa. On pitänyt vähän hoppua kun pääsin yrittäjäkurssille ja päivät menevät pitkälti sen parissa nyt joulukuun puoleenväliin asti.
Päätin palkita itseni antamalla luvan ommella jotain uutta itselleni eilen. Piirsin uuden hieman tiukemman topin kaavan ja saksin ensimmäisenä poppanavakasta löytyneen villieläin digiprintin.

Koska tilkkukorit pullistelevät, saksin lopunkin kankaan käyttöön.
Ja sitten kävin seuraavien kankaiden kimppuun.
Kangaskapinan karhuja.
Ja noshin tiikeriä. Tämä on kangas mistä en tykännyt kuvan perusteella, mutta kun näin livenä niin oli aivan pakko tilata. Ihanaa!!

Ja viikko on aherrettu aamuin tunti ennen kurssille lähtöä ja muutama tunti kurssin jälkeen tonttulakkeja.
Tampereen vadelmatarha pyysi, että tekisin heille myyntiin vähän erialisia tonttulakkeja ja näin syntyi läjäpäin valloittavaia tonttulakkeja.
On ne vaan sikaihania :) löytyvät siis tampereen lielahdessa sijaitsevalta vadelmatarha lastenvaatekirppikseltä! Käyhän ostamassa omasi ennenkuin loppuu, kokoja löytyy vastasyntyneestä aikuiseen!

4 kommenttia:

Milmajohanna kirjoitti...

Aivan ihastuttavia,omassa vaatekaapissani on iso vajaus vastaaville.Pitää kai alkaa muokaamaan kaavaa.Yllättävää miten erilaisille kankaat näyttävät luonnossa ja olisikin aina ihana päästä vähän hipelöimään ennen ostopäätöstä. Ihastuttavia tonttulakkeja -millainen malli on?

Milmajohanna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tania kirjoitti...

Aivan ihania! Tuo karhukangas on suloista! Tykkäsin myös tiikeristä. Tuota samaa Noshin kangasta olen netistä katsellut, enkä tiedä tykkäänkö vai en, pitäisi aina nähdä livenä. Onko tuollainen toppi vaikea tekoinen? Meneekö kauan aikaa yhden tekoon? Itse olen pitkä ja tuntuu, että kaupan topit ovat aina navan yläpuolella, olisi kiva saada talveksi pitempiä toppeja selkääkin "lämmittämään".

Kerttu kirjoitti...

Tonttulakkien malli on se perinteinen
Topin tekee hyvin tunnissa, riippuen vähän koneista. Minulla on tuolla ohjeet kohdassa näin ompelet topin, kuvalliset ohjeet.