keskiviikko 2. tammikuuta 2013

100% villaa

Nykyään kun ei luistellessa lapset saa pitää kypärän alla kuin pelkkää kypärämyssyä iski huoli miten tyttö pärjää kun käytössä on ollut vain ohut trikoinen kypärämyssy. Sattuipa tuuri kun löysin kierrätyskeskuksesta naisten villapaidan, ihanan ohutta ja pehmeää 100% villaa ja hinta 0,50€!! Tyttö valitsi itse turkoosin resorin ja minä toiseen pallollisen trikoosuikaleen. Elämäni ensimmäistä kertaa pistelin menemään pykäpistoja villalangalla ja toiseen vielä ketjusilmukoilla kukkasen tai ainakin se yrittää olla kukkanen.
Kaava on SK 10/2004 koko 110-120cm. Minun mieleen paras kaava kypärämyssylle kun istuu päähän kuin nakutettu. Toivottavasti lämmittää luistellessa kypärän alla.

5 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Tosi kivat myssyt! :) Kivasti oot keksinyt piristystä ruskeeseen! ;) Ja hintakaan ei päätä huimaa....

Tea kirjoitti...

Tulipa söpöt!

Tea kirjoitti...

Tulipa söpöt!

Pintse kirjoitti...

Tosi kivat! :)

Ompsinpompsin kirjoitti...

Ou coolit myssyt! Sattuipa hauskasti koska olen itsekin ompsaissut jokusen kypärämyssyn tässä viime aikoina. Yksi oli liian pieni (kummitytölle), seuraava pienin muokkauksin sekä joustavimmin matskuin sopiva ja sitten vaihdoin kaavaa ja näyttää kamalan suurelta..
Tuskailin eskarilaisen päähine- ja kauluriongelmaa kun ei ole sopivaa comboa löytynyt.. Aioin jo alkaa tekemään fleecevuorista myssykkää ja ostin kirpulta päälliseksi sopivan paidankin mutta nyt en ehdi säätää kaavan kanssa joten ostaa pätkäytin sitten valmiin tuotteen jonka tiesin hyväksi..
http://www.kuopus.fi/tuote/21417-snow-kyparamyssy-black