lauantai 14. joulukuuta 2013

Barbien uudet vaatteet

Aamu meni ommella jotain todella pientä. Vuoden aikana olen löytänyt pari edullista barbia ja skootterin kirpparilta ja nyt ne pakattiin omalle tytölle joulupakettiin. Eli nyt ei saa käydä blogissa niin, että tyttö on vieressä :D Yllä kuva lopputuloksesta ja lähdetäämpä sitten purkamaan mitä isosta kassista löytyy, mikä mytty on skootterin penkillä barbin takana ja mitä mahtaa olla jemmassa takaboxissa ja penkin alla olevassa säilytystilassa.
Toisen barbin päälle päätyi pirtsakka kesämekko. Kaikki vaatteet on ommeltu tekniikalla "helposti ja nopeasti" eli en ole huolitellut päänteitä/helmoja :)
Välillä voi vaihtaa rennompaan raitamekkoon/paituliin.
Ja illan tullen vaihdetaan pitkään yöpaitaan.
Ja yöksi kääriydytään lämpimän tilkkupeiton alle jota voi myös piknikillä käyttää. Nurjalla velour. Tilkut olivat saumanvaroineen 4x4cm, ideana hyvä, tikkaamaan alkaessa tajusin, että olisi voinut jättää ideaksi. Mutta tulipahan tehtyä.
Ja aamulla voi kietoutua pörröiseen aamutakkiin joka solmitaan silkkinauhalla kiinni. Nauha on tikattu takin selkään, ettei katoa leikeissä. Huppukin tuli tehtyä, vaikka eihän se noiden hiusten kanssa mahdu päähän.
Kotirentoiluun norsupaita ja kirsikkahame.
Ja illan discoon voi lähteä vaikka tällä hulmuhelmalla.
Violetti paita ja tähtilegginssit. Nämä olen ommellut jo joskus aiemmin, mutta pitänyt jemmassa. Näiden kaavat piirsin itse ja kaikki vaatteet on toteutettu näiden pohjalta tai suoraan kankaalle piirtämällä.
Ja viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä oma lempparini. Kunnon puumasetti. On pantteripöksyt, huivi (saa hyvän mallisen ja kokoisen kun piirtää kolmioviivaimella) ja pipo. Apinatrikoiseen paitaan ei nyt osunut yhtään ehjää veijaria, mutta slimmi se ainakin on.
se on moro!

5 kommenttia:

Pompula kirjoitti...

Hieno setti! Itsellä on sama urakka vielä edessä...

eitsu kirjoitti...

Voi ei miten hienoja vaatteita barbielle ja huippu-upea peitto (nythän ei mikään tilkku sitten ole enää liian pieni....) Kaavoista olisin kiinnostunut, kun meille kuulemma tulee pukilta barbie...

AnniP kirjoitti...

Voi että oot reipas, tilkkupeitto ylitti kyllä kaikki odotukset!

Terhi kirjoitti...

Toi puumasetti on ihan paras! :D

AstaKos kirjoitti...

Ihanasti oot jaksanut ommella barbeille vaatteita. Minunkin pitäis. Eikä täällä netissä seilata. :D