lauantai 23. elokuuta 2014

vastarannan kirsikat

Uusin naisten OB tipahti postiluukusta lattialle ja kellohelmaisen trikoohameen kaava kiehtoi. puolihameet on harvemmin käytössä joten piirtelin kaavasta vähän muotoa ja yhdistin sen omaan paitakaavaani. Saatiin aikaan kellohelmainen trikoomekko tai menee tunikanakin talvella farkkujen ja neuleen kanssa, se kesä kun tais mennä jo.
Päätin olla tekemättä sovituskappaletta ja aloin saksimaan kirsikoita. Kappas kun metri kangasta ei piisannutkaan. En jaksanut tilata lisää joten leikkasin kolme helmapalaa valkoisesta trikoosta, nyhräsin sabluunan ja leikin kangasväreillä seulan kanssa. Helpommalla olis ehkä päässyt tilaamalla kangasta lisää...
Hyvin ne helmat pyörii. Kanttaukset olisin halunnut leveämpänä, muttakun valkosta resoria oli valmiiksi leikattuna kapeampana mentiin sillä. Olin jo heittää toivoni, että tästä tulee aivan karsea, mutta kyllä kannatti sisukkaasti nyhertää loppuun, tykkään kovasti vaikka vähän valkoista väriä vierastankin.

Aivan järkyttävät kuvat, koittakaa kestää. Mun on hankittava kameralle jalusta kun ei tuo mies vaan osaa...Mallissahan ei ole mitään vikaa.

Kiitos kaikille edelliseen tilkkutakkiin kommentoijille <3

1 kommentti:

Sanne-Maija Morelius kirjoitti...

No on kyllä sikaihana! Ja tuo painojälki, tee tästä lähin kankaasi itse, kun noin hyvin osaat :)