sunnuntai 16. elokuuta 2015

Visio vs. toteutus 9-1

Tiedättekö, mulla on ollut semmonen viikonloppu, että oon saanu kauheesti hyviä visioita mut toteutus on kussu ihan huolella.
Kaivoin pitkästä aikaa kangasvärit ja seulan esiin. Tilasin meleeratun harmaan trikoon seliasta jo aikoja sitten koska halusin topin missä on neonvihreä tiikerinnaama ja kantit.
sit mie aattelin, että oikeestaan toppeja enemmän tarve olis tunikoille. Leikkasin liehukehelmaisen tunikan, sen mihin kankaan pituus piisas kun olin tilannut toppia ajatellen.
Jaa missä ne liehukkeet on? No eihän toi trikoo laskeutunut ja tuli liian lyhyt tunikaksi ja liehukkeet tökötti ni lyhensin sen. Että se siitä kivasta tunikasta sitten.
Selkään kokeilin tuommosta aukkoa, se onnistui kivasti. siitä tykkään.
Noin muutenhan tämä nyt sitten näyttää jumppatopille! Ja juu eipä ole jumppailtua tullut jossei laske tuolilta nousua hakeakseen eriväriset langat peittariin :D

No sitten eilen piirtelin visiota yhdestä pitsitopista minkä haluaisin itselleni, inspis ei piisannut alkaa sen kaavoitukseen ja paperille syntyi rusettipaita.
Toteutus...ARGH. Nojoo entiedä. Joku tökkii. Tyttö kyllä sanoi että tykkää ja haluaa käyttää.

Muttahei yksi sentään onnistui!
Svetari fleecestä 128cm. Koko oli passeli, vielä vähän kasvunvaraakin. Kaava on OB 4/14. Kohta se talvi tulee ja huput on mytyssä selässä niin näitä pitää tehdä lisää!
aivot nyrjähteli useampaan otteeseen tuon pääntien sauman kanssa, mutta lopulta sain senkin kantilla siististi jemmaan. Jesh!

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Ensi kertaa olen käymässä blogissasi. Tuli mieleen kun topissa on reikä selässä, että tuo rusettipaita voisi toimia niinkin, että rusetti olisi selässä. Mutta jokatapauksessa arvostan hienoja yksityiskohtia. Ja huppujen myttyyntymisongelmaa pähkäilen täälläkin.