maanantai 5. lokakuuta 2015

Timantit on ikuisia.

Kertoisinko kuinka ideat syntyvät.
Ostin kirpparilta tytölle colitsilegginssit ja koska tyttö kertoi tykkäävänsä niistä ompelin toiset hyllyssä notkuneesta colitsista. Nämä tietenkin jätin kuvaamatta.
Koska collaria jäi vielä iso pala ajattelin tehdä toiset ihan perus sivusaumattomat legginssit myös ja niihin tikkasin timantit polviin.
sitten syttyi idealamppu, hei mitenkäs olis tunika kaveriksi missä olisi edessä kaksi silityskalvotimanttia ja teksti timantit on ikuisia.
Googlen kuvahaku auki ja timantteja googlettamaan. sieltähän lävähti ruutuun astetta hienompi timanttikorun kuva missä oli ketjua. Hmmm... En saanut kuvaa pois mielestä ja niimpä lähdin työstämään sitä.
Olisin halunnut violettia glitterkalvoa, mutta sitä ei ollut joten mentiin violetilla foliokalvolla vaimitätuo nyt on...
Ikävästi kalvon liima puski reunoista yli, näinkään ei ole ennen käynyt.
olin ostanut jo aikoja sitten kirpparilta ohuita ketjuja pinkkinä ja violettina. Violetti ketju oli liian massiivista joten päädyin pinkkiin. Korurenkaat menevät kankaan läpi ja nurjalla on tukikangas.
Värit määräytyivät legginssien mukaan, nekun kerran olivat valmiina ensin ja niistä se ajatus lähti.
Kangasta ei tietenkään ollut riittävästi koko tunikaan joten selkä ja toinen hiha sitten eriväristä.
Kkeilin myös lapselle tuota liehukehelmaa mitä omiin tunikoihini olen käyttänyt jo muutaman kerran.
Ketju on kiinni vain olkapäiltä ja korulenkeissä. Mietin kuinka se kestää, mutta katsotaan ja kiinnitellään sitten lisää jos ei kestä.

Olen taas innoissani koska olen saanut tehtyä setin! Ei yksittäisiä timanttilegginssejä joille ei todennäköisesti olisi löytynyt mitään sopivaa yläosaa.

1 kommentti:

Unelmallinen kirjoitti...

Kivan näköinen setti! Hauska idea tuo timantti "kaulakoru" :)