maanantai 18. tammikuuta 2016

Yrittäjän ensimmäinen päivä.

Aamu alkoi taas tietokoneen edessä, tässähän se meni melkein koko viimeviikkokin.
Pääsin myös pankkiin avamaan tilin firmalle ja käväisin moikkaamassa kirjanpitäjää ja varmistamassa vielä pari juttua kuiteista.
Kävin jo viimeviikolla avaamassa uuden liittymän firman puhelimeen ja sekin soi tänään jo kerran! Vaikka kuinka on pohtinut miten sinne vastaa niin luontevasti se Sikaihana Kerttu sinne tuli vastattua.

En ollut koskaan ajatellut, että Sikaihanasta tulisi yritys. Kaikki on tapahtunut vauhdilla ja vaikka välillä hakattu päätä seinään niin nyt alkaa asiat tuntumaan jo hieman selkeämmille. Varmasti on vielä paljon asioita mitä ei ole osannut ajatella tai mihin ei ole osannut varautua, mutta tästä se opettelu nyt sitten yrittäjän elämään alkaa.

Parasta oli kuitenkin päästä pitkästä aikaa myös ompelukoneiden ääreen ja sainkin valmiiksi myyntiin 56cm kietaisubodyn ja 86cm paidan. Kuvia ei tässä illan hämyssä tullut vielä napsittua, yritän panostaa tuohon kuvaamiseenkin vähän enemmän.
Toistaiseksi valmiit myyntituotteet menevät suoraan Sikaihanan facebook sivuille myyntiin ja ostot tapahtuvat sitä kautta. Mietin kovasti ratkaisuja myös teitä varten jotka ette ole facebookissa. Verkkokauppa kun ei aivan vielä ole ajankohtainen.

Mutta tilauksia otan nyt myös vastaan niin lasten kuin aikuistenkin vaatteista, ota rohkeasti yhteyttä :)
Hintatiedustelut eivät sido sinua mihinkään. Yritän saada tässä jossainvälissä tehtyä myös suuntaa antavan hinnaston perusvaatteille.

Ja nyt kotitöiden pariin :)

Ei kommentteja: