maanantai 3. maaliskuuta 2014

Viimeisiä vanhoja.

Muutto ohi. Laatikoita joka nurkka väärällään, mutta uusi ompsunurkka tai huoneen puolikas(okei ehkä vähän ylikin)alkaa olla kuosissa. Olisin niin mieluusti sen teille tässä esitellyt, mutta myöhemmin sitten. Viikon olen ollut ilman omaa tietokonettani kun tämä rakas vanha läppärini ei tykkää siirtelystä ja laturi ei enään muuton jälkeen lähtenyt toimimaan. Nyt on uusi ostettuna. Myös saumurin kanssa on tullut tapeltua kaksi päivää toivonmukaan sekin siitä vielä tokenisi toimimaan moitteetta ettei mene budjetit aivan persiilleen :)

Mutta kamerasta löytyi vielä viimeisimmän vanhassa kodissa ommellun setin kuvat, aika hämyt, mutta esitellään nyt ja yhdet tuunautu shortsit..Kyllä sen kesän on tultava vaikka aamulla taas satoi lunta.
Tähtitunika 122cm. Koska edellisen tunikan helmaa ei osattu pitää kumpparin kanssa koitin mitä tapahtuu resorilla. Jätin sen tarkoituksella hieman löysäksi, ettei ainakaan pysy sitten vyötäröllä jos sitä sinne aletaan hinaamaan ja kyllähän sitä hinuuteettiin ylöspäin. Tämän äidin logiikkaan ei mahdu, että lapsi toivoo hameita ja mekkoja, mutta miksi tunikan helma ei saa olla rauhassa niinkun on vaan se pitää nostaa O_o

Kaveriksi tehtiin legginssit vähä niinku että jee teimpäs kerrankin setin!
Turkoosia ja lahkeisiin pätkät tähteä. Tästä tuli kiva setti. Harmivaan kun sekotin kaksi tähtitrikoota keskenään, tämän piti jäädä tänne äidin luo pidettäväksi ja siitä toisesta piti tehdä isin luo paita, mutta meni sitten näin...no on niitä kankaita tuossa hylly väärällään.

Sain aikaan myös ennen muuttoa käydä "näistä jotain uutta" laatikkoni läpi ja siellä oli yhdet 110cm farkut joiden polvessa oli reikä. Nehän siis oli pitänyt paikata käyttöön aikoinaan, mutta kuinkas ollakkaan ollaan menty jo kokoon 122, toivon, että tytön vy ei ole niin mahdottomasti kasvanut etteikö tuo 110cm vielä sen puolesta mahtuisi. Eli lahkeet nipsnaps poikki ja pitsiä päälle.
Lahkeiden pitsit on omasta vanhasta paidasta purettua ja vyölenkkeihin laitoin meneen kirpalta löytyneen leveämmän pistsin ihan vain solmittavaksi vyöksi.
Semmottia. Ideoita tulvii ja hinku on kova päästä tekemään. Pidetään peukut pystyssä, että saumuri jaksaa surista ja tehdä tikkiä mikä kestää :)

2 kommenttia:

Hääräämön Laura kirjoitti...

Ihanan romanttiset farkkushortsit! Tuo pitsi käy niihin tosi hyvin :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvät shortsit ja pidän tähtipaidasta myös. Meilläkään ei tunikoissa kuminauhat toimi, syystä jos toisesta, vaikka ne miten hienoilta näyttäisivätkin toisteen blogeissa. Jotenkin pönöttävät oudosti lapsen päällä tai sitten niitä tosiaan nostellaan ylös ja tungetaan housunvyötäröltä sisään tms..

Mä tappelin myös saumurini kanssa tovi sitten. Lopulta auttoi, kun ensin RAUHOITUIN ITSE ja sitten virrat pois, jokainen lanka pois, neulat vaihtoon ja uudelleen langoitus aasta alkaen. Pikkusudilla vähän otin pölyjäkin pois ja tuikkasin rasvanokareen. Jo toimii. Toivottavasti sielläkin kohta! terv Lily