keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Sikaihania vaatteita


Vadelmatarhalle lähti pieni erä paitoja, molempia kuoseja koot 86-110cm. Kipinkapin Vadelmatarhalle Tampereelle jos näitä mielit, kankaita ei enään ole varastossa kuin tilkut.


Kissatrikoota haalin varastoon kolmessa värissä pienet erät. Valkoinen, harmaa ja vaaleanpunainen. Joista jäljellä on enään valkoinen ja muita värejä pipopalat/tilkut.
Harmaasta sain tehdä ihanan leikkihaalarin pitkillä käännettävillä resoreilla.

Liivimekko xs/s. Siiri keinuu trikoota löytyy vielä turkoosina, keltaisena, harmaana, vihreänä ja keltaisena.

Keltaista pesukarhua on myös jäljellä vielä pieni pätkä tämän liivimekon jäljiltä. Tässä myös kokona xs/s.

Aivan ihania, ehkä pakko tehdä itsellekkin trikoinen liivimekko, olen tehnyt vain joustofroteisia itselleni aiemmin. Miksiköhän trikoinen ei ole tullut edes mieleen?


Avaruushepasta 104cm tunika ja samaan settiin myös nukelle sopiva tunika. Tämä kangas on niin herkullisen värinen! Mutta tätäkin jäljellä enään rippeet, ehkä niistä pipon saisi.

Ommellisen babushka roses trikoosta toppi kokoa l/xl. Ja tätä kuosia löytyy vielä sekä tämä hiilenharmaa (musta) että ihanalla vaaleanpunaisella pohjalla oleva. Tästä tulisi niin kauniit tuubihuivi/pipo setit ja kenellekkäs saisin tehdä vaalenapunaisesta mekkobodyn? Se olis kans niin herkku!

Sitten kenotellaan ja mietitään kuinka onkaan vaikea ottaa suoria valokuvia. Mutta ei anneta sen häiritä. Tämä tunika kokoa 134/140cm. Pitkät hiharesorit jolloin käyttöikä pidentyy mukavasti.

Paapiin Jussi-trikoota on tuo miehusta ja sitähän löytyy myös vielä hyllystä.
Jussia on myös joustocolitsina sekä punaisena että vihreä/turkoosina.
Mulla taitaa nyt olla joku tuubihuivi/pipo hullutus menossa kun näen tämänkin kuosin toimivan upeasti niissä.

 Ja vielä loppuun tuubikauluri Paapiin Siiri keinuu trikoosta ja nurjalla fleece.

Että kyllä tääällä kuulkaa ompelukoneet laulaa ja saumurit surraa kun päästellään töitä menemään, aivan superiso kiitos teille ihanat asiakkaat!

Syksylle on tulossa vielä muutamia tapahtumia missä Sikaihana on mukana, päivittelen niitä tuone tapahtumat-välilehdelle ja koitan parhaanimukaan myös tässä ja facebookissa sitten niitä mainostaa kun ovat hieman ajankohtaisempia.

Nähdään!

-Kerttu


Ei kommentteja: