perjantai 23. syyskuuta 2016

Tapahtumaa tapahtuman perään.

Hei.Mihin kummaan tämä viikko taas vierähti? Sen jälken kun sai lapsen aika alkoi kiitämään hurjaa vauhtia eteenpäin ja sen jälkeen kun alkoi yrittäjäksi aika vain kiihdytti tahtiaan, kohta en enään perässä pysy!

Täällä on koitettu aikatauluttaa kalenteria ja jaksottaa töitä niin, että kenellekkään ei tulisi kohtuuton aika odottaa oman tuotteen valmistumista, oli se sitten tilaustyö, korjausompelu tai alihankintatyö.

Alihankinnan puolella olenkin saanut mukavaksi asiakkaaksi Murupumpulan Kristiinan. Kristiina kävi täällä minua moikkaamassa kuluvalla viikolla ja suunniteltiin hieman tulevia juttuja.
Murupumpula ja Sikaihana, aina yhtä hauska juttu :D

Murupumpulaan ja hänen tuotteisiin pääset tutustumaan Tästä linkistä, kannattaa käydä tsekkaileen mitä kaikkea ihanaa siellä onkaan!

Ja mikäs se nyt sitten niin kiireiseksi laitto, no kuulkaa semmoinen mukava juttu, että  kolmen viikon varoitusajalla sain vielä peruutuspaikan Tampereen lastenvaatekarnevaaleille, aivan supermahtavaa!
Eikö lastenvaatekarnevaalit ole tuttu juttu, tutustu lisää tästä linkistä.
Lastenvaatekarnevaalit Tampereen pakkahuoneella 9.10 klo.9-16. 

Hiukan meinaa pukata stressinpoikasta, että mitäs sitä nyt sinne ottaisi mukaan ja ehdinkö saamaan edes pöytää ja rekkiä täyteen tuotteita, mutta eiköhän tämä tästä taas suttaannu niinkuin aina ennenkin. Kaikesta selvitään :)

Vielä ennen lastenvaatekarnevaaleja pääsen Kangasalan puolelle Omppulan perhekerhoon pitämään tuote-esittelyn. Tämä on 4.10 ja jos tiedät käyväsi Omppulan perhekerhossa niin mukaan pakataan joitakin tuotteita ja korttimaksupääte reissaa mukana joten shoppailla voi sielläkin. Jos mielit tilaustuotteita niin vielä ehtii tehdä tilauksen jonka voi sitten noutaa perhekerhosta.

Loppuviikon aikana pistäydyn vielä Pajumajassa viemään täydennystä vauvan myssyihin jotka ovatkin huvenneet sieltä hyvää tahtia.

Olen myös suunnitellut blogijuttua aiheesta usein kysyttyä ja jos sinulla on jotain mieltä askarruttavaa, niin laita kysymyksiä tulemaan. Koskien siis Sikaihanaa ja Sikaihanan toimintaa.

Mukavaa viikonloppua :)

-Kerttu

Ei kommentteja: