tiistai 3. syyskuuta 2013

Aluspaitoja

Vanhoja käsityölehtiä selatessa huomasin pätevälle vaikuttavan aluspaidan kaavan (SK 2/2005) ja päätin testata sen, koska aluspaidoille on pian tarvetta ja vanhat alkaa oleen lyhyitä.
Kaivelin kamalia venyviä interlockeja jotka on just passeleita tämmösiin tosi slimmeihin paitoihin, värit ei ollu kivoja joten piristin näitä tilkuista saksituilla kuvilla jotka on silitetty kiinni kaksipuoleisella liimakankaalla ja tikattu suoralla. Leikkelen näitä kuvia yhteen rasiaan nyt oli ensimmäinen kerta kun käytin.
Yhteen laitoin kantit joustokantista, mutta en oikein ole tyytyväinen. Tämä tosin oli ensimmäinen kerta kun moista käytän, eli ehkä se on vain harjoittelun puutetta. tuo täplä ei ole tahra vaan vettä kun kaivoin höyryraudan esiin ja muistan taas miksi käytän nykyään mielummin suihkepulloa ja vanhaa kunnon rautaa.
Minä tykkään näistä hirmusti. Ei aina tarvi käyttää kivoja kuviokankaita tai tehdä suuritöisiä applikointeja, pienelläkin saa aikaan mukavia vaatteita. Mikä on sinun suosikkisi? Itse tykkään eniten ylimmästä jäätelön kuvalla varustetusta :)

6 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

tosi kivoja. mä kyllä tykkään.

Hannaliini kirjoitti...

Nää on niin ihania!!! Suosikkia on vaikea valita, ehkä tuo Siiri (vai Myyry) tai heppa.

Nuppulinnatar kirjoitti...

Yksinkertainen on kaunista.

Omppis kirjoitti...

jätski :-)

Osifa kirjoitti...

On kyllä kivoja :)
Jätski on kyllä kiva, mut lemppariks menee Siiri/Myyry, mä oon ihan ihastunu niihin..

Tanja K kirjoitti...

Kivoja! Mainio idea saksia jo valmiiksi pikkukuvia talteen.