torstai 17. lokakuuta 2013

Kukkaroita

Meidän ihana fb ompeluryhmä piti ompelutapaamisen jossa tehtiin kukkaroita, itse en päässyt mukaan, mutta sain inspiraation opetella sitten itse kotona kukkaron tekoa. Ostin kehyksiä ja yhden tilkkupaketin viimevuoden kädentaitomessuilta, että eihän ne kauaa ehtineet odotella...

Tämä siis on ihan ihka ensimmäinen tekemäni kukkaro. Kaavan otin vanhasta SK lehdestä (en nyt valitettavasti muista numeroa) vähän pyöristin kulmia vain kaavasta. Kehyksen naputtelin nurjalta vasaralla kiinni ja välissä myös tekstiililiimaa, olisi varmaan pysynyt silläkin kiinni, mutta itseä häiritsi kehyksen ja kankaan väliin jäävä rako. Tämän kukkaron annoin äidilleni :)

Ja itselleni tein sitten tarpeeseen pussukan jonne mahtuu kamera. Enään ei tarvi pelätä näytön naarmuttumista laukussa. Kaavaa vain vähän pidensin. Ihana leppiskangas on Seinäjoen anttilan talossa olevasta käsityöliikkeestä jonka nimeä en nyt enään muista. Sisus on velouria jossa tukikangas.


Mielestäni onnistuin todella hyvin saamaan kehykset siististi oletin että ensimmäisestä ei todellakaan tulisi käyttökelpoista. Kehyksiäkin ostin jo lisää vaikka ei nyt mitään suurta himoa näiden tekoon tullutkaan, muta ompahan nyt jos joskus iskee into näpertää.

3 kommenttia:

Hannariina kirjoitti...

Onpas nättejä! Sinulle olisi pieni haaste blogissani ;)

Piiku kirjoitti...

Mun blogista löytyy sinulle haaste ;) kappas, joku muukin oli ehtinyt :D

Krista kirjoitti...

Oletpas ihanan iloisia kukkaroita tehnyt!