torstai 2. tammikuuta 2014

What the fox say?


Etsin usein netistä kuvia valmiiksi. Odottamaan aikaa ja inspiraatiota. Tämäkin supersuloinen kettu on netin kätköistä löydetty kuva joka odotti ainakin 4kk tullakseen applikoiduksi. Mutta tässä se nyt kököttää tytön paidassa.
Sammaleen vihreä joustofrotee on fabriinasta(??) ostan harvoin mitään yksiväristä ja koitan opetella ostamaan niitäkin, koska ne ovat mitä mainioin pohja applikoinneille.
alunperin kuvan löytyessä olin ajatellut tämän oranssivalkoraidalliselle trikoolle eikä ajatus jättänyt rauhaan joten oli pakko tehdä toinenkin.
 Raidallinen trikoo triteks. Piti hieman päästä kokeilemaan tigerista ostettuja kirjasinleimasimiakin. Aivan mahtikset! Töpöttelin siis kangasvärin (folk artr donnolta) leimasimeen ja painoin kankaalle. Vähän jäi tuhrua, mutta ei ainakaan omaan silmään häiritse vaan näyttää asiaan kuuluvalle.
Resoria oli vaikea valita molempiin, mutta olen tyytyväinen valintoihini.
Nyt on sekä talveksi, että kesäksi kettupaidat :)

Kumpi on sinun suosikkisi?

7 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Hienoja kumpikin! :)

KatiJ kirjoitti...

Ihania kettusia :D

Peppi kirjoitti...

Sööttejä :)
Miusta tuo vihreällä pohjalla oleva on niin hellyttävässä asennossa, että se taitaa olla suosikkini. Vaikka hauska on tää toinenkin!

AnniP kirjoitti...

Sympaattinen repolainen! Vihreällä pohjalla ehkä vielä herkullisempi.

pikkupippuri kirjoitti...

Korvamatokappaleesta voi näemmä joskus seurata säkenöivän upeita ompeluksia. Nämä ovat mainioita molemmat, mutta raitainen versio vetoaa tekstillään.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania paitoja molemmat :) Pakko silti vinkata, että oikea kirjoitusasu on "what the fox says".

Kiana kirjoitti...

Voi iik miten ihanat paidat!