torstai 12. maaliskuuta 2015

Kesäsettejä


 Vakaa päätös, että kun surautan tytölle isompia legginssejä en päästä niitä pois ompelupisteeltä ennekuin olen tehnyt niihin sopivan yläosan. Ei tarvi sitten kesällä kirota kun mikään ei mätsää keskenään...kiroan kumminkin, mutta jos vähemmän edes.

Ihastuin tähän kirsikkatrikooseen kovin, mutta jotenkin se sitten kotona ei ollutkaan niiin kiva. No kaikista einiinkivoista vikaostoista teen yleensä legginssejä tytölle :D
 Yläosaksi kellohelmainen mekko.

Selkään rusetti.


 Paapiilta tilatussa yllätyspussissa oli siiriä ja myyryä, ihanat veijarit, mutta tätä on jo niin monessa värissä meillä ollut/käytössä/hyllyssä että vähän blääh. No eimuutakuin legginssien tekoon.
Yläosaksi mu-va raitaa. Tästä ei tullut kyllä yhtään sellainen kuin se päässä ajatuksena näytti, mutta menkööt.


 poppanavakassa ihastuin perhostrikooseen joka näytti ihan kesälegginsseiltä. Tyttö pyysi itse mekkoa myös tuosta kankaasta.

 Legginsseistä jäljelle jäänyt pala riitti juuri ja juuri helmaan. Yläosaan EK:n raitaa ja pari silityskalvo perhosta ja timangeja.

 bling bling. Kelpaa aina. Että kesää odotellessa.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitettäviä asuja! Tihrustan erityisesti vyötärökäännettä: vedätkö peittarilla kuminauhan päältä vai miten saat noin siististi kaksois-ompeleen paikalleen? Mulla siinä kohtaa joku usein tökkii ja menee huonosti. Maria

Kerttu kirjoitti...

Vedän peittarilla kuminauhan päältä. Eli peitetikki kiinnittää kuminauhan vyötärölle.

Anonyymi kirjoitti...

Niin vähän arvelinkin. Tosi siististi saat kyllä. Pitää ittekin tsempata tossa kohtaa. Kiitos vastauksesta! Maria

Unknown kirjoitti...

ihanan kesäisiä vaatteita!

Tiina kirjoitti...

Voi kesä!! Ihania vaatteita jotka suorastaan laittavat odottelemaan että pääsisi käyttelemään.. näin ainakin meillä olisi jos noita vaatteita käyttäisivät meidän neidit.