perjantai 13. maaliskuuta 2015

rokkimekkoARGH! Että mie vihaan kuvata itseäni. Kummasti helpottaa kun sain jalustan kameralle, mutta ei se tee minusta ytään sen kuvauksellisempaa mallia. Enkä minä osaa nostaa leukaa ylös niinkuin huippumalli haussa sarjassa aina neuvotaan ja sitten on aina kaksari kuvissa. Muttahei, katselkaa te vain sitä mekkoa niin minä keskityn katselemaan omia epätyydyttäviä piirteitäni :D
Teki mieli ommella mekko missä on korsettimallinen yläosa. Kaivelin jostain vanhasta SK lehdestä korsetti topin kaavan ja muokkasin sen itselleni passeliksi. alkuperäisestä kaavasta on jäljellä oikeastaan vain etukappaleen keskimmäinen rintoejn alla oleva osa. Ja sekin oli kaavassa kahtia koska edessä oli nyörit...Mutta olipahan pohja mistä lähteä muokkaamaan. 3 sovituskappaletta se vaati kyllä istuakseen ja silti on vielä vähän kurttua matkassa.
Kangas on vanhaa pussilakanaa. Ostettu kontilta aikoinaan. Selässä on piilovetoketju ja kokonaisuus on vuoritettu. Yläosa samalla kankaalla ja helma vuorikankaalla. Vuorin ja päällisen välissä helmassa on tylliä. Mietin teenkö erillisen tyllihameen, mutta en halunnut tästä kovin pönkköä, että mahtuu ovista kulkemaan niin päädyin, että on kivempi jos tyllit kulkevat mukana.
Tekeminen oli kivaa. Mukavaa vaihtelua peruspertsojen saumuroinnille, lopputulos sen sijaan on vähän blääh. Mutta eiköhän tämäkin joskus päälle mene. Ehkä.

Sanokaapas nyt näytänkö vielä hullummalle jos teen mekon missä helman ja yläosan leikkaus menee vyötärön kapeimmassa kohdassa? Haaveilen vielä sellaisestakin mekosta, vähän juhlavemmasta bling bling versiosta...ei siis kellohelmalla välttämättä tai miksikäs ei...en tiedä. Jotain laskeutuvaa ja läpikuultavaa helmaan ja yläosaan timangeja.

2 kommenttia:

Ompiainen kirjoitti...

Ei ole yhtään plääh, vaan tosi makee! Ja hieno olis kyllä sellainenkin, missä leikkaus olisi vyötäröllä. Sellainen fiftarihenkinen. Tykkään kyllä tästä versiosta tosi paljon!

Mun Tekemä kirjoitti...

Mahtava rokkihame!