sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Nerokastako?

Iltaisin sängyssä unta odotellessa tulee usein huikeita idiksii. Ja joskus niitä hulluimpiakin on pakko testata käytännössä.

Tunika joustiksesta, no mitäs hullua tässä...Se, että mua ottaa aivoon ommella kivoja lyhythihasia kesäksi ja sitten ne lojuu pitkän kylmän talven kaapissa ja odotat vaan kesää, että sais pitää niitä lemppareita. Ja ompelet talvella pitkähihasia ni ne lojuu kesän ja harmittaa kun tuli nyt tuostakin tehtyä pitkähihainen.
IRTOHIHAT! Joo, tiedän, että nyt te mietitte miks toi urpo ei laita sinne alle pitkähihasta. No koska, mulla on todella vähän yksvärisiä trikoopaitoja (mulla on muutenki vähä trikoopaitoja) ja en jaksa ommella tylsiä yksvärisiä enkä ostaa. Pitkähihanen joustiksen alla tuo lämpöä aika huisisti lisää joten irtohihat on nyt mun huisi idea :D Niiin ja se, että se pitkähihanen on kumminkin erimallisella pääntiellä ja näkyy sitten typerästi alta.
Kiinnitys tapahtuu kahdella nepparilla ja ainakin testailussa tuntui toimivan. Pelkäsin meneekö hiha ruttuun ja näkyy lyhyen hihan alta, mutta ei. Pistin irtohihan pyöriölle tueksi vielä framilonin.
Hihoilla
ilman. Mahtavaa tää on kiva! Koska tää oli tämmönen testi uskalsin laittaa vielä rintojenkin alle framilonia ja wau, mun on pakko lisätä sitä nyt sit varmaan kaikkiin aiemmin tekemiinkin. Ja taskut tietenkin. Tässä helmassa on kuja kumpparille, että sittenkun pussihelma tympii voi kumpparin ottaa pois ja antaa helman liehua.

12 kommenttia:

PetraRos kirjoitti...

Siis mitä jäbä duunaa ? Aivan mahti idiksen oot keksinyt :) Ja tuo tunika on siis mitä ihanin <3

Mieli kirjoitti...

Kiva tunika ja loistava idea! :)

Mari kirjoitti...

No on hauska idea. Ja toi tunika on herkku. Onko joku tietty kaava?

Marjo/MadeByMade kirjoitti...

Mahtava idea nuo irtohihat! Itsekin painiskelen saman ongelman kanssa. Ovatko nepit tuon kantin paikkeilla? Kerrohan sitten miten toimii pidemmällä käyttökokemuksella. Tätä on ehkä testattava itsekin ;)

Kerttu kirjoitti...

Kaavapohjana SK lehden tunika, en muista nyt numeroa...
Nepparit on kädentiellä kainalosta 3cm etukappaleen puolella ja olkapäältä 2cm takakappaleen puolella.

Laura kirjoitti...

Kaunis tunika, ja huippuidea nuo irtohihat! Tosi hyvältä näyttää :)

Pintse kirjoitti...

Hauska idea ja hieno toteutus! :)

Tanja K kirjoitti...

Onpa mainio idea!

Mari kirjoitti...

Loistava idea ja tosi hauska tunika :)

Kikka kirjoitti...

Hei vähän "kähee" idis! Mietippä hei punaiseen paitaan valkoiset hihat, eihän sitä paitaa vois pestä, kun ne hihathan värjääntyis vaaleanpunaisiksi. Tai kirjavaan paitaan parit eri väriset hihat, vois vaihtaa fiiliksen mukaan!

KatiJ kirjoitti...

Kiva tunika ja perin näppärä hihaidea :D

Kaisa/Peikkolapset kirjoitti...

Erikoista...Hyvältä näyttää! :)