tiistai 11. helmikuuta 2014

Sylva- hyväntekeväisyys huutokauppa

Ompeluryhmä Saumanvara tempaisee jälleen hyvän asian puolesta!

Lauantaina 15.2. vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Saumanvaralaiset haluavat olla mukana pienten asialla suurella sydämellä omalla hyväntekeväisyyshuutokaupalla. Ompelemme, neulomme ja virkkaamme tuotteita huutokaupattavaksi.
Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Sylva ry:lle, joka on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys.

Huutokauppa järjestetään lastenvaatekirpputori Piilon facebook-sivuilla ( TÄSTÄ suoraan huutokauppa kansioon). Huutokauppa käynnistyy lauantaiaamuna 15.2. kello 9 ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa.
Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu viiden minuutin sääntö.
Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.

Tule mukaan huutamaan uniikkeja käsitöitä! Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!


Itsehän kuulun myös tuohon mahtavaan Saumanvara ompeluyhteisöön ja olen innolla mukana kun hyväntekeväisyydestä ompelemalla on kyse.

Tein huutokaupattavaksi tilkkupeiton, nehän minä hyvin osaan :D

 Peiton koko on 57cm x 77cm. Nurjalla tuttuun tapaan fleece. 
Tilkuista iso kiitos Pintselle , Petralle ja Susannalle ilman näitä ihania ihmisiä en olisi saanut tilkkuja riittävästi kasaan. 

Kaikki siis sankoinjoukoin hyvää tekemään ja huutamaan aivan ihania uniikkeja käsitöitä 15.2 piilon fb sivulle, siis TÄNNE.

3 kommenttia:

Hannariina kirjoitti...

Ai vitsi tää on kiva! Ihanan symmetrinen :)

Hanna / Marakantti kirjoitti...

Tää on kyllä sikaihana! :D Ihanat värit ja tähdet on aina tyylikkäät :)

onneniavaimet kirjoitti...

Kiva, ajaton, sukupuoleton ja vahvoista väreistä huolimatta rauhallinen kun ei ole kymmentä kuosia :) Hyvällä asialla <3