maanantai 10. maaliskuuta 2014

Palloja

Meidän tytöllä oli aamulla ihan hirmuinen ongelma. Kaapista löytyi pallolliset legginssit ja pallolliset päällihousut ja joku trikoopaita, mutta eipä ollutkaan pallollista aluspaitaa! Ja tämä äiti kun on tiukkis, että trikoopaidan alle toppi/aluspaita ja jos valitaan t-paita sen päälle laitetaan vetoketjullinen/napillinen paita. Melkein itku tuli ja lupasin, että ommellaan tänään pallotoppi. Tytöllä on kaksi naruolkain toppia ja tykkää niistä kovasti. Eipä siinä muutaku neiti kangashyllyn eteen valitteen kangas ja kun aamun touhut oli tehty päästiin ruuan jälkeen aloittamaan.
Kaava on oma. Etu-ja takakappaleet ovat ihan samanlaiset eipä ainakaan tarvi miettiä kuinkapäin paita laitetaan kun sillä ei ole väliä :D Kangas HH.

Ja kun palloillaan niin samaan juttuun sopii myös sunnuntai aamun tuunailuni.
Lähtötilanne tämä
Miehen ikeasta hankkima varjostin. Karsea! Pompom nauhaa jättirätistä turusta ja kontaktimuovia (tai mitälie autoteippiä) meidän supermahtavan ompeluryhmän yhdeltä ihanalta ihmiseltä :)
Olen rakastunut <3
Sanoinko jo, että tästä tuli ihana! Mieskin tykkäsi ja mikä parasta hintaa tuli pelkän pompom nauhan verran eli ostin 2m yht.4€ ja sitä jäi vielä muihinkin projekteihin.

2 kommenttia:

Erja kirjoitti...

On kyllä ihana varjostin, niin pirteä!

Hannariina kirjoitti...

Tuo lampunvarjostin on ihan mahtava! Vau :)