sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kankaiden tuhoamista

Joskus nuo pursuilevat kangaspinot hyllyssä ahdistaa, harvemmin onneksi. Mutta sitten kun ahdistaa otetaan kangas ja käytetään se kokonaan pois.
Viikonloppuna sain kaksi kangasta tuhottua.
Ensimmäisenä eurokankaasta ostettu kissatrikoo, digiprinttiä. Olin ostanut 1,5m.
 122cm toppi tyttärelle.
S/M kokoinen pitkä toppi itselleni.
128cm legginssit tyttärelle.
Ja 92cm paita joka löytyy myynnistä facebookin puolelta.
Yksi pala jäi vielä mistä saa jonkun pienen vaatteen aikaan tai pipon. Se tilkku sallittakoon ja pinimmät tilkut leikattiin odottamaan tilkkupeittojen ompelua.

Toinen  kangas olikin sitten joustofroteeta.
128cm liivimekko. Joka kyllä mahtuu myös miehen tyttärelle 134/140cm. Liivimekot on niin kivoja kun menee aina kepeesti sen kaks kesää vaikka housut ja pitkähihaiset joutuu päivittään kokoa isompiin.
Puolihame. Tämäkin resorivyötärön ansiosta menee monen kokoiselle.
Ja just ja just sain loppusoirosta 50/56cm vauvan housut myyntiin vielä. Nämäkin löytyy sieltä sikaihanan facebook sivulta.

Itseasiassa tuhosin vielä yhden trikoon tämän viikonlopun aikana, mutta siitä sitten myöhemmin.

2 kommenttia:

Tuulia kirjoitti...

Kauniita vaatteita. Joskus tosiaan on mukava käyttää heti koko kangas pois :)

Susanna van V kirjoitti...

Ihanaa kisukangasta:) Löysin tämän sun blogin ihan vähän aikaa sitten ja olen ihaillut kaikkia näitä tuotoksia, ihania kankaita ja hyvin ommeltuja! Ensinnäkin kadehdittavaa miten paljon olet ommellut tytölle ja toiseksi mulla on itsellä varasto täynnä kankaita joista olen ajatellut ommella vakaasti jotakin itselleni mutta koskaan en oo ommellut:) Lapsille vaan...Mutta sä olet ommellut just tuollaisia hyödyllisiä juttuja kuten toppeja! Mäkin haluaisin joten yritän ammentaa voimaa itselle ompeluun tästä sun blogista:) Kiitos!