tiistai 7. huhtikuuta 2015

Kankaiden yön satoa...

Taannoin järjestettiin kankaiden yö. Eli kangaskauppiaat lyöttäityivät yhteen ja klo.20-02 oli kilpailuita ja tarjouksia facebookissa heidän ryhmässään. arpaonni ei osunut kohdalleni vaikka kova oli yritys, mutta muuten tuli tilailtua reippaammal kädellä. Tässä ensimmäiset tuhotut kankaat.
Tyyne-Esteriltä pääkalloja. Otin riskin ja tilasin vain koska tykkäsin itse kuosista, mutta en kuitenkaan halunnu tästä mitään itselle. Onneksi tyttö tykkäsi ja halusi tunikan. Koko 122cm.


Naperonutulta, eli onkos se nykyisin nuttuset tarttui mukaan kolmea kangasta. Yksi vielä marinoituu hyllyssä kun ajatuksissani tilasin sitä liian vähän että riittäisi omaan mekkoon.
Tytölle kesämopoja. T-paidatkin kelpaa taas.
Kissadigiä. Tein 128cm eli seuraavaa kokoa. Josko tämä olisi sitten sopiva kun ekaluokka syksyllä alkaa...
Kissoista riitti vielä miehen tytölle 134/140cm topin etukappale, taakse valkoista.

Paapiilta oli tietenkin pakko tilata possupussi eli kakkoslaatua, pakan loppuja yms pussi minkä sisältö on yllätys.
Possupussi oli hieman pettymys tälläkertaa, mutta Myyryn herukat oli mukava yllätys ja siitä tein heti miehen tytölle 140cm paidan synttärilahjaksi.
V.pun pilkut oli aivan blääh, mutta pala oli niin iso että sain siitä 128cm ja 134cm legginssit tytöille.
Siiriä ja myyrä on nähty jo liiankin monessa värissä. Meinasin ensin tästä jotain kummipojalle tai laittaa kankaan myyntiin, mutta tyttö ilmoitti tykkäävänsä väristä. sitten tuli uusi ottobre ja lionella kaava näytti kivalle joten näistä oli hyvä testailla sitäkin.

1 kommentti:

Noranda kirjoitti...

Kivoja vaatteita! Pääkallo kangas on aika herkku kyl :)